Download Lagu DANGDUT, Baru dan Terhits

Los Dol – Denny Caknan 1

Los Dol – Denny Caknan

5.08 MB 19,029x dilihat 1 bulan yang lalu
Los Dol ndang lanjut leh mu Whatsapp an Cek paket datane, yen entek tak tukokne Tenan dik elingo yen mantan nakokne...
Pengen Nangis Tapi Isin (DJ Santuy) – Safira Inema 2

Pengen Nangis Tapi Isin (DJ Santuy) – Safira Inema

5.03 MB 11,584x dilihat 1 bulan yang lalu
gede tresnoku, tulus kanggo sliramu tegone mbok sio sio, sampek atiku loro pepes awakku, ambruk cagak atiku pengen...
Banyu Moto (ft. Dory Harsa) – Nella Kharisma 3

Banyu Moto (ft. Dory Harsa) – Nella Kharisma

3.80 MB 11,215x dilihat 1 bulan yang lalu
Cahyo lintang ing wengi gawe anyeme ati Tambah ngegowo roso kangen mring sliramu, tresnaku Tembang iki tak gawe mung...
Ditinggal Pas Sayang Sayange – Safira Inema 4

Ditinggal Pas Sayang Sayange – Safira Inema

4.55 MB 7,745x dilihat 1 bulan yang lalu
Loro rasane ati nganti ra biso lali Tresno tulus songko ati di laraniti Kowe janji tresno tulus songko ati Nyatane kowe...
Ati Dudu Wesi (ft. Happy Asmara) – Didi Kempot 5

Ati Dudu Wesi (ft. Happy Asmara) – Didi Kempot

4.76 MB 6,295x dilihat 1 bulan yang lalu
Ojo sak penakmu kowe ngelarani Ojo sak gampangmu kowe ngobral janji Nanging nyatane tresnomu kui ra tulus suci Wes tak...
Los Dol (Remix Koplo) – Vita Alvia 6

Los Dol (Remix Koplo) – Vita Alvia

3.97 MB 5,709x dilihat 2 minggu yang lalu
Los Dol ndang lanjut leh mu Whatapp an cek paket datane, yen entek tak tukokne tenan dik elingo yen mantan nakokne iku...
Ku Puja Puja – Nella Kharisma 7

Ku Puja Puja – Nella Kharisma

4.28 MB 4,478x dilihat 1 bulan yang lalu
Sungguh ku terpuruk dalam lamunan Seakan ragaku hangus terbakar Begitu besar hati Tak akan mampu ku sirami (*) Sengaja...
Ku Puja Puja (DJ Santuy Full Bass) – Safira Inema 8

Ku Puja Puja (DJ Santuy Full Bass) – Safira Inema

4.49 MB 3,955x dilihat 1 bulan yang lalu
Sungguh ku terpuruk dalam lamunan Seakan ragaku hangus terbakar Begitu besar hati Tak akan mampu ku sirami (*) Sengaja...
Jeritan Hatiku (ft. SKA 86) – Kalia Siska 9

Jeritan Hatiku (ft. SKA 86) – Kalia Siska

5.81 MB 3,933x dilihat 1 bulan yang lalu
Telah kumaafkan kucoba tuklupakan Rasa sakit yang kini kau berikan Walau perih kurasakan Demi keutuhan Kau ulangi lagi...
Banyu Moto (DSA RECORD) – Happy Asmara 10

Banyu Moto (DSA RECORD) – Happy Asmara

3.58 MB 3,854x dilihat 1 bulan yang lalu
tembang iki tak gawe mung kanggo kowe sing paling tak tenani nganti saiki tumetese banyu moto iki sing dadi saksi...
Los Dol – Safira Inema 11

Los Dol – Safira Inema

4.11 MB 3,084x dilihat 1 minggu yang lalu
Los Dol ndang lanjut leh mu Whatapp an cek paket datane, yen entek tak tukokne tenan dik elingo yen mantan nakokne iku...
Ndasku Mumet Ndasmu Piye – Safira Inema 12

Ndasku Mumet Ndasmu Piye – Safira Inema

4.60 MB 3,050x dilihat 3 minggu yang lalu
Ndasku Mumet Ndasmu Piye Yen tak pikir pikir, tak terus terusne Raono gunane, raono untunge Tiwas sirah mumet pikiran...
Ku Puja Puja (DSA RECORD ver.) – Happy Asmara 13

Ku Puja Puja (DSA RECORD ver.) – Happy Asmara

4.54 MB 3,022x dilihat 1 bulan yang lalu
Sungguh ku terpuruk dalam lamunan Seakan ragaku hangus terbakar Begitu besar hati Tak akan mampu ku sirami (*) Sengaja...
Ku Puja Puja (ANEKA SAFARI) – Vita Alvia 14

Ku Puja Puja (ANEKA SAFARI) – Vita Alvia

4.58 MB 2,997x dilihat 1 bulan yang lalu
Sungguh ku terpuruk dalam lamunan Seakan ragaku hangus terbakar Begitu besar hati Tak akan mampu ku sirami (*) Sengaja...
DJ Banyu Moto – Safira Inema 15

DJ Banyu Moto – Safira Inema

4.45 MB 2,996x dilihat 1 bulan yang lalu
tembang iki tak gawe mung kanggo kowe sing paling tak tenani nganti saiki tumetese banyu moto iki sing dadi saksi...
Ku Puja Puja – Happy Asmara 16

Ku Puja Puja – Happy Asmara

4.55 MB 2,942x dilihat 1 bulan yang lalu
Sungguh ku terpuruk dalam lamunan Seakan ragaku hangus terbakar Begitu besar hati Tak akan mampu ku sirami (*) Sengaja...
Lilakno Lungaku – Happy Asmara 17

Lilakno Lungaku – Happy Asmara

5.04 MB 2,827x dilihat 1 bulan yang lalu
aku ora nyongko bakal ngene akhire dadi mlaku dewe dewe mergo tresno raiso dipeksakno ati ikhlas lan terimo legowo...
Apakah Itu Cinta (DJ Kentrung) – KALIA SISKA & SKA 86 18

Apakah Itu Cinta (DJ Kentrung) – KALIA SISKA & SKA 86

5.00 MB 2,611x dilihat 1 bulan yang lalu
Cinta apakah itu cinta Bertanya tanpa sengaja Cinta berkorban jiwa Indah harum bermakna Hehehe...hehehe...hehehe...
Banyu Moto – Happy Asmara 19

Banyu Moto – Happy Asmara

3.93 MB 2,407x dilihat 1 bulan yang lalu
tembang iki tak gawe mung kanggo kowe sing paling tak tenani nganti saiki tumetese banyu moto iki sing dadi saksi...
Salahku Opo – Dory Harsa 20

Salahku Opo – Dory Harsa

3.27 MB 2,397x dilihat 2 minggu yang lalu
Kalung emas sing ono gulumu Saiki wis malih dadi biru Luntur koyo tresnamu, luntur koyo atimu Saiki kowe lali karo aku...
Aku Tenang – Woro Widowati 21

Aku Tenang – Woro Widowati

5.30 MB 2,159x dilihat 1 bulan yang lalu
Pengenku siji nyanding kowe selawase Raono wong liyo sing iso misahake Cukup sliramu gawe atiku tenang Ra bakal ilang...
Dj Gendeng Selisih – Anggun Pramudita 22

Dj Gendeng Selisih – Anggun Pramudita

4.81 MB 2,149x dilihat 1 bulan yang lalu
aju kapan bisane isun ngethem wungkul atin riko dung separone magih gandolan nyang ati liyane kurang lemes tah awak iki...
Mung Titipane – Via Vallen 23

Mung Titipane – Via Vallen

5.33 MB 2,093x dilihat 1 minggu yang lalu
yen kelangan.. ikhlaske wae.. kudu iling kabeh iki mung titipane.. mugo mugo wae.. Gusti ngijabahi.. di ganti sing...
Selawase (Aku Bakal Njogo Kowe) – Happy Asmara 24

Selawase (Aku Bakal Njogo Kowe) – Happy Asmara

4.22 MB 1,969x dilihat 1 bulan yang lalu
Ning njero ati iki Mung sliramu ra biso keganti Masio akeh sing glarani Nanging ati tetep dadi siji Rino kelawan wengi...
Ku Puja Puja – Jihan Audy 25

Ku Puja Puja – Jihan Audy

4.64 MB 1,832x dilihat 1 bulan yang lalu
Sungguh ku terpuruk dalam lamunan Seakan ragaku hangus terbakar Begitu besar hati Tak akan mampu ku sirami (*) Sengaja...
  • Download Lagu
  • Download MP3
  • Download Lagu Gratis
  • PlanetLagu
  • Download Lagu MP3
  • Download Lagu dari YouTube
  • Download Youtube MP3
  • Download Lagu 123
  • Download Lagu Terbaru
  • Free Download Lagu
  • Download Lagu MP3 Full
  • Lengkap
  • Cepat
  • Mudah
  • Tanpa Registrasi