Download Lagu DANGDUT, Baru dan Terhits

Los Dol – Denny Caknan 1

Los Dol – Denny Caknan

5.08 MB 10,185x dilihat 3 minggu yang lalu
Los Dol ndang lanjut leh mu Whatsapp an Cek paket datane, yen entek tak tukokne Tenan dik elingo yen mantan nakokne...
Banyu Moto (ft. Dory Harsa) – Nella Kharisma 2

Banyu Moto (ft. Dory Harsa) – Nella Kharisma

3.80 MB 9,264x dilihat 1 bulan yang lalu
Cahyo lintang ing wengi gawe anyeme ati Tambah ngegowo roso kangen mring sliramu, tresnaku Tembang iki tak gawe mung...
Terpuruk Aku Di Dalam Lembah Cinta / Gaun Merah (DJ Remix Full Bass) – Happy Asmara 3
Saat gerimis datang membasahi gaun merahku Yang engkau berikan untukku Kini gaun merah ini hanya menjadi saksi bisu...
Pengen Nangis Tapi Isin (DJ Santuy) – Safira Inema 4

Pengen Nangis Tapi Isin (DJ Santuy) – Safira Inema

5.03 MB 6,943x dilihat 1 bulan yang lalu
gede tresnoku, tulus kanggo sliramu tegone mbok sio sio, sampek atiku loro pepes awakku, ambruk cagak atiku pengen...
Ati Dudu Wesi (ft. Happy Asmara) – Didi Kempot 5

Ati Dudu Wesi (ft. Happy Asmara) – Didi Kempot

4.76 MB 5,834x dilihat 4 minggu yang lalu
Ojo sak penakmu kowe ngelarani Ojo sak gampangmu kowe ngobral janji Nanging nyatane tresnomu kui ra tulus suci Wes tak...
Aku Ikhlas (ft. Damara De) – Aftershine 6

Aku Ikhlas (ft. Damara De) – Aftershine

5.06 MB 4,457x dilihat 1 bulan yang lalu
aku.. nglakoni kabeh iki ikhlas seko ning ati nggo sliramu.. duh kang mas.. sepurane yen aku nggawe loro atimu aku.....
Kembang Mawar – Arda & Ndarboy Genk 7

Kembang Mawar – Arda & Ndarboy Genk

9.95 MB 4,096x dilihat 1 bulan yang lalu
U..udan.. udan sing tak enteni.. Kanggo nutup eluhku sing mili.. Dudu klambi anyar.. Sing tak caoske njenengan Nanging...
Banyu Moto (DSA RECORD) – Happy Asmara 8

Banyu Moto (DSA RECORD) – Happy Asmara

3.58 MB 3,344x dilihat 2 minggu yang lalu
tembang iki tak gawe mung kanggo kowe sing paling tak tenani nganti saiki tumetese banyu moto iki sing dadi saksi...
Dj Hareudang – Happy Asmara 9

Dj Hareudang – Happy Asmara

4.51 MB 3,329x dilihat 1 bulan yang lalu
Di gurun pasir Merana, karena panas hawanya Akupun Merasa aneh Gurun pasir mengapa panas hawanya Coba dengar Dengar...
Ku Puja Puja – Nella Kharisma 10

Ku Puja Puja – Nella Kharisma

4.28 MB 3,029x dilihat 2 minggu yang lalu
Sungguh ku terpuruk dalam lamunan Seakan ragaku hangus terbakar Begitu besar hati Tak akan mampu ku sirami (*) Sengaja...
Ninggal Tatu – Nella Kharisma 11

Ninggal Tatu – Nella Kharisma

4.76 MB 2,615x dilihat 1 bulan yang lalu
roso rasaning kangenku mung sliramu memanik ing atiku prasetiaku tresno temuko patiku cintaku hanyalah untukmu roso...
Ninggal Tatu (Sesi Latihan) – Dory Harsa 12

Ninggal Tatu (Sesi Latihan) – Dory Harsa

4.63 MB 2,610x dilihat 1 bulan yang lalu
ning ngopo ra cerito yen kowe wes ra tresno yen kowe malah lungo ninggal tatu ning dodo rasane ati iki koyo keno mowo...
Jeritan Hatiku (ft. SKA 86) – Kalia Siska 13

Jeritan Hatiku (ft. SKA 86) – Kalia Siska

5.81 MB 2,399x dilihat 1 minggu yang lalu
Telah kumaafkan kucoba tuklupakan Rasa sakit yang kini kau berikan Walau perih kurasakan Demi keutuhan Kau ulangi lagi...
Ditinggal Pas Sayang Sayange – Safira Inema 14

Ditinggal Pas Sayang Sayange – Safira Inema

4.55 MB 2,275x dilihat 1 bulan yang lalu
Loro rasane ati nganti ra biso lali Tresno tulus songko ati di laraniti Kowe janji tresno tulus songko ati Nyatane kowe...
Ku Puja Puja – Happy Asmara 15

Ku Puja Puja – Happy Asmara

4.55 MB 2,204x dilihat 3 minggu yang lalu
Sungguh ku terpuruk dalam lamunan Seakan ragaku hangus terbakar Begitu besar hati Tak akan mampu ku sirami (*) Sengaja...
Tak Mungkin Kembali – Dory Harsa 16

Tak Mungkin Kembali – Dory Harsa

5.25 MB 2,128x dilihat 2 bulan yang lalu
Tak pernah sedikitpun terbayangkan Ku harus kehilanganmu Kehilangan senyum indah di bibirmu Hangantnya pelukmu, saat...
Lilakno Lungaku – Happy Asmara 17

Lilakno Lungaku – Happy Asmara

5.04 MB 2,126x dilihat 1 bulan yang lalu
aku ora nyongko bakal ngene akhire dadi mlaku dewe dewe mergo tresno raiso dipeksakno ati ikhlas lan terimo legowo...
Ku Puja Puja (DJ Santuy Full Bass) – Safira Inema 18

Ku Puja Puja (DJ Santuy Full Bass) – Safira Inema

4.49 MB 2,096x dilihat 3 minggu yang lalu
Sungguh ku terpuruk dalam lamunan Seakan ragaku hangus terbakar Begitu besar hati Tak akan mampu ku sirami (*) Sengaja...
Dj Gendeng Selisih – Anggun Pramudita 19

Dj Gendeng Selisih – Anggun Pramudita

4.81 MB 2,042x dilihat 2 minggu yang lalu
aju kapan bisane isun ngethem wungkul atin riko dung separone magih gandolan nyang ati liyane kurang lemes tah awak iki...
Ku Puja Puja (DSA RECORD ver.) – Happy Asmara 20

Ku Puja Puja (DSA RECORD ver.) – Happy Asmara

4.54 MB 2,028x dilihat 2 minggu yang lalu
Sungguh ku terpuruk dalam lamunan Seakan ragaku hangus terbakar Begitu besar hati Tak akan mampu ku sirami (*) Sengaja...
Banyu Moto – Happy Asmara 21

Banyu Moto – Happy Asmara

3.93 MB 1,999x dilihat 1 bulan yang lalu
tembang iki tak gawe mung kanggo kowe sing paling tak tenani nganti saiki tumetese banyu moto iki sing dadi saksi...
Ojo Goblok Mencinta – Safira Inema 22

Ojo Goblok Mencinta – Safira Inema

4.02 MB 1,969x dilihat 1 bulan yang lalu
ojo gampang mikir tentang cinta mengko ndak malah luka ojo gampang mikir tentang cidro mengko ndak malah loro urip mung...
Selawase (Aku Bakal Njogo Kowe) – Happy Asmara 23

Selawase (Aku Bakal Njogo Kowe) – Happy Asmara

4.22 MB 1,906x dilihat 1 bulan yang lalu
Ning njero ati iki Mung sliramu ra biso keganti Masio akeh sing glarani Nanging ati tetep dadi siji Rino kelawan wengi...
MILARI DEUI COVER (INONK) – Fanny Sabila 24

MILARI DEUI COVER (INONK) – Fanny Sabila

4.32 MB 1,791x dilihat 1 bulan yang lalu
Saha nu lepat waktos salira mutuskeun cinta Saha nu lepat waktos salira ngantunkeun abdi Saha nu tega waktos salira...
SECAWAN MADU DJ KENTRUNG (ft. SKA 86) – KALIA SISKA 25

SECAWAN MADU DJ KENTRUNG (ft. SKA 86) – KALIA SISKA

5.43 MB 1,764x dilihat 1 bulan yang lalu
secawan madu yang kau berikan tapi mengapa kau tumpahkan kau bangun cinta yang menjanjikan dirimu pula yang...
  • Download Lagu
  • Download MP3
  • Download Lagu Gratis
  • PlanetLagu
  • Download Lagu MP3
  • Download Lagu dari YouTube
  • Download Youtube MP3
  • Download Lagu 123
  • Download Lagu Terbaru
  • Free Download Lagu
  • Download Lagu MP3 Full
  • Lengkap
  • Cepat
  • Mudah
  • Tanpa Registrasi