Download Lagu DANGDUT, Baru dan Terhits

Ora Bisa Mulih – Arda 1

Ora Bisa Mulih – Arda

4.57 MB 20,365x dilihat 1 bulan yang lalu
Mak bapak aku ora biso mulih Bakdo iki atiku sedih Mak bapak aku ora teko Neng kene aku isih kerjo Mung donga lan...
Aku Rela – Happy Asmara 2

Aku Rela – Happy Asmara

3.84 MB 8,991x dilihat 1 bulan yang lalu
Aku tak habis pikir Salahku itu apa Tanpa sebab kau tinggalkan Diriku begitu saja Tak pernah ku menduga Tak pernah...
Sotya – Eny Sagita & Happy Asmara 3

Sotya – Eny Sagita & Happy Asmara

5.24 MB 5,017x dilihat 1 bulan yang lalu
iki tulising kidungku kanggo siro hapsarining kalbu eseme kang manis madu dasar ayu parasmu kang tanpo layu nimas...
Nitip Kangen (Dj Remix Angklung) – Happy Asmara 4

Nitip Kangen (Dj Remix Angklung) – Happy Asmara

5.02 MB 4,870x dilihat 1 bulan yang lalu
Wis pirang-pirang bengi, ora biso turu Mergo tansah kelingan, marang sliramu.. Neng netro katon nyoto, esem gemuyumu...
Virus Corona – Rhoma Irama 5

Virus Corona – Rhoma Irama

2.78 MB 3,631x dilihat 1 bulan yang lalu
Kengerian yang mencekam melanda segenap alam Kala mahkhluk itu datang menyerang dan mematikan Dia tak terlihat mata tak...
Ojo Mudik – Didi Kempot 6

Ojo Mudik – Didi Kempot

4.17 MB 3,590x dilihat 1 bulan yang lalu
mak bedunduk mak pethungul virus corona nengngopo kowe njedhul (mak bedunduk) (mak pethungul) ojo cedhak-cedhak awas...
DJ SAHUR SAHUR (BANGUN SAHUR) REMIX – DJ Opus 7

DJ SAHUR SAHUR (BANGUN SAHUR) REMIX – DJ Opus

5.68 MB 3,438x dilihat 1 bulan yang lalu
sahur sahur sahur sahur sahur sahur ayo kita sahur ibu ibu bapa-bapa yuk kita bangun sahur besok kan kita akan berpuasa...
Ati Sing Liyo – Happy Asmara 8

Ati Sing Liyo – Happy Asmara

4.53 MB 3,115x dilihat 1 bulan yang lalu
Pancen iki duduk dalane Aku lan sliramu wes duduk jodone Tak tompo kanti ikhlas atiku We medot tresno mergo ati sing...
Ojo Nesu Nesu – Dory Harsa 9

Ojo Nesu Nesu – Dory Harsa

4.11 MB 3,095x dilihat 1 bulan yang lalu
Ojo nesu nesu sayangku Ojo dumeh dumeh cintaku Gawe awak loro cepet tuo Mangkane ojo nggresulo Tak elus elus kene...
Ati Dudu Wesi (ft. Happy Asmara) – Didi Kempot 10

Ati Dudu Wesi (ft. Happy Asmara) – Didi Kempot

4.76 MB 3,055x dilihat 3 minggu yang lalu
Ojo sak penakmu kowe ngelarani Ojo sak gampangmu kowe ngobral janji Nek ming nyatane tresnomu kui Ra tulus suci...
Titipane Gusti – Denny Caknan 11

Titipane Gusti – Denny Caknan

5.31 MB 2,956x dilihat 1 bulan yang lalu
Tenanono perasaan iki Kanggo kowe sing lagi tak tresnani Mbok tulung ojo ngecewakne ati ku Sing kadung pengen...
GOBLOK – NDX A.K.A 12

GOBLOK – NDX A.K.A

3.20 MB 2,860x dilihat 1 bulan yang lalu
kok aku iso nganti goblok koyo ngene nangismu karo aku bahagiane ro liane bola bali.. ati mbok larani nanging kowe...
Loro Pikir (Versi Jaranan) – Anggun Pramudita 13

Loro Pikir (Versi Jaranan) – Anggun Pramudita

5.38 MB 2,623x dilihat 1 bulan yang lalu
dino dino riko suguhi warah dino dino sing tau riko sayang roso ngersulo ngemuli njero ati keroso jeru nancep nong dodo...
Kapusan Janji (ft. Yuni Shara) – Didi Kempot 14

Kapusan Janji (ft. Yuni Shara) – Didi Kempot

4.07 MB 2,579x dilihat 3 minggu yang lalu
Wangine kembang tresno Kari tilase, Ning ngopo kowe cidro Lali janjine Lungamu nggawe gelo Nyikso atiku loro Aku wong...
Ojo Nesu Nesu – Happy Asmara 15

Ojo Nesu Nesu – Happy Asmara

4.34 MB 2,283x dilihat 1 bulan yang lalu
Ojo nesu nesu sayangku Ojo dumeh dumeh cintaku Gawe awak loro cepet tuo Mangkane ojo nggresulo Tak elus elus kene...
Pas Sayang Sayange – Happy Asmara 16

Pas Sayang Sayange – Happy Asmara

4.90 MB 2,270x dilihat 1 bulan yang lalu
Kowe ninggal aku pas aku sayang sayang e Kowe nggawe tatu jeru ning atiku sing ra iso tak lalekne Jane aku isih tresno...
NINGGAL TATU – Happy Asmara 17

NINGGAL TATU – Happy Asmara

4.65 MB 2,267x dilihat 2 minggu yang lalu
ning ngopo ra cerito yen kowe wes ra tresno yen kowe malah lungo ninggal tatu ning dodo rasane ati iki koyo keno mowo...
Dj Hareudang – Happy Asmara 18

Dj Hareudang – Happy Asmara

4.51 MB 2,244x dilihat 2 minggu yang lalu
Di gurun pasir Merana, karena panas hawanya Akupun Merasa aneh Gurun pasir mengapa panas hawanya Coba dengar Dengar...
Ninggal Tatu (Aneka Safari ver.) – Happy Asmara 19

Ninggal Tatu (Aneka Safari ver.) – Happy Asmara

4.21 MB 2,142x dilihat 2 minggu yang lalu
ning ngopo ra cerito yen kowe wes ra tresno yen kowe malah lungo ninggal tatu ning dodo rasane ati iki koyo keno mowo...
Pasukan Anti Prei – NDX A.K.A 20

Pasukan Anti Prei – NDX A.K.A

4.18 MB 1,882x dilihat 2 minggu yang lalu
pasukan anti prei budal nggolek rejeki kerjo wani rekoso ben uripku sesok mulyo ra peduli omongan tanggunganku bulanan...
Ngangen [Versi Jaranan] – Anggun Pramudita 21

Ngangen [Versi Jaranan] – Anggun Pramudita

5.63 MB 1,851x dilihat 1 bulan yang lalu
nong sepine angin wengi isun rasakno kangen iki kangen hang keliwat jeru nong awak riko, nong awak riko nong sepine...
Tresnomu Amergo Opo (DSA RECORD ver.) – Happy Asmara 22

Tresnomu Amergo Opo (DSA RECORD ver.) – Happy Asmara

4.50 MB 1,805x dilihat 1 bulan yang lalu
Sayang nyedak'o mrene Lungguh ono sandingku Ngancani wengiku Sing nandang bingung Sayang aku takon jawabpen khanti...
Terpuruk Aku Di Dalam Lembah Cinta / Gaun Merah (DJ Remix Full Bass) – Happy Asmara 23
Saat gerimis datang membasahi gaun merahku Yang engkau berikan untukku Kini gaun merah ini hanya menjadi saksi bisu...
Tak Mungkin Kembali – Dory Harsa 24

Tak Mungkin Kembali – Dory Harsa

5.25 MB 1,757x dilihat 2 minggu yang lalu
Tak pernah sedikitpun terbayangkan Ku harus kehilanganmu Kehilangan senyum indah di bibirmu Hangantnya pelukmu, saat...
Ninggal Tatu – Nella Kharisma 25

Ninggal Tatu – Nella Kharisma

4.76 MB 1,683x dilihat 2 minggu yang lalu
roso rasaning kangenku mung sliramu memanik ing atiku prasetiaku tresno temuko patiku cintaku hanyalah untukmu roso...
  • Download Lagu
  • Download MP3
  • Download Lagu Gratis
  • PlanetLagu
  • Download Lagu MP3
  • Download Lagu dari YouTube
  • Download Youtube MP3
  • Download Lagu 123
  • Download Lagu Terbaru
  • Free Download Lagu
  • Download Lagu MP3 Full
  • Lengkap
  • Cepat
  • Mudah
  • Tanpa Registrasi