Download Lagu DANGDUT, Baru dan Terhits

Ora Bisa Mulih – Arda 1

Ora Bisa Mulih – Arda

4.57 MB 20,404x dilihat 1 bulan yang lalu
Mak bapak aku ora biso mulih Bakdo iki atiku sedih Mak bapak aku ora teko Neng kene aku isih kerjo Mung donga lan...
Aku Rela – Happy Asmara 2

Aku Rela – Happy Asmara

3.84 MB 9,061x dilihat 1 bulan yang lalu
Aku tak habis pikir Salahku itu apa Tanpa sebab kau tinggalkan Diriku begitu saja Tak pernah ku menduga Tak pernah...
Sotya – Eny Sagita & Happy Asmara 3

Sotya – Eny Sagita & Happy Asmara

5.24 MB 5,050x dilihat 1 bulan yang lalu
iki tulising kidungku kanggo siro hapsarining kalbu eseme kang manis madu dasar ayu parasmu kang tanpo layu nimas...
Nitip Kangen (Dj Remix Angklung) – Happy Asmara 4

Nitip Kangen (Dj Remix Angklung) – Happy Asmara

5.02 MB 4,906x dilihat 1 bulan yang lalu
Wis pirang-pirang bengi, ora biso turu Mergo tansah kelingan, marang sliramu.. Neng netro katon nyoto, esem gemuyumu...
Ojo Mudik – Didi Kempot 5

Ojo Mudik – Didi Kempot

4.17 MB 3,645x dilihat 1 bulan yang lalu
mak bedunduk mak pethungul virus corona nengngopo kowe njedhul (mak bedunduk) (mak pethungul) ojo cedhak-cedhak awas...
Virus Corona – Rhoma Irama 6

Virus Corona – Rhoma Irama

2.78 MB 3,641x dilihat 1 bulan yang lalu
Kengerian yang mencekam melanda segenap alam Kala mahkhluk itu datang menyerang dan mematikan Dia tak terlihat mata tak...
DJ SAHUR SAHUR (BANGUN SAHUR) REMIX – DJ Opus 7

DJ SAHUR SAHUR (BANGUN SAHUR) REMIX – DJ Opus

5.68 MB 3,453x dilihat 1 bulan yang lalu
sahur sahur sahur sahur sahur sahur ayo kita sahur ibu ibu bapa-bapa yuk kita bangun sahur besok kan kita akan berpuasa...
Ojo Nesu Nesu – Dory Harsa 8

Ojo Nesu Nesu – Dory Harsa

4.11 MB 3,197x dilihat 1 bulan yang lalu
Ojo nesu nesu sayangku Ojo dumeh dumeh cintaku Gawe awak loro cepet tuo Mangkane ojo nggresulo Tak elus elus kene...
Ati Dudu Wesi (ft. Happy Asmara) – Didi Kempot 9

Ati Dudu Wesi (ft. Happy Asmara) – Didi Kempot

4.76 MB 3,148x dilihat 3 minggu yang lalu
Ojo sak penakmu kowe ngelarani Ojo sak gampangmu kowe ngobral janji Nek ming nyatane tresnomu kui Ra tulus suci...
Ati Sing Liyo – Happy Asmara 10

Ati Sing Liyo – Happy Asmara

4.53 MB 3,135x dilihat 1 bulan yang lalu
Pancen iki duduk dalane Aku lan sliramu wes duduk jodone Tak tompo kanti ikhlas atiku We medot tresno mergo ati sing...
Titipane Gusti – Denny Caknan 11

Titipane Gusti – Denny Caknan

5.31 MB 2,988x dilihat 1 bulan yang lalu
Tenanono perasaan iki Kanggo kowe sing lagi tak tresnani Mbok tulung ojo ngecewakne ati ku Sing kadung pengen...
GOBLOK – NDX A.K.A 12

GOBLOK – NDX A.K.A

3.20 MB 2,907x dilihat 1 bulan yang lalu
kok aku iso nganti goblok koyo ngene nangismu karo aku bahagiane ro liane bola bali.. ati mbok larani nanging kowe...
Loro Pikir (Versi Jaranan) – Anggun Pramudita 13

Loro Pikir (Versi Jaranan) – Anggun Pramudita

5.38 MB 2,719x dilihat 1 bulan yang lalu
dino dino riko suguhi warah dino dino sing tau riko sayang roso ngersulo ngemuli njero ati keroso jeru nancep nong dodo...
Kapusan Janji (ft. Yuni Shara) – Didi Kempot 14

Kapusan Janji (ft. Yuni Shara) – Didi Kempot

4.07 MB 2,669x dilihat 3 minggu yang lalu
Wangine kembang tresno Kari tilase, Ning ngopo kowe cidro Lali janjine Lungamu nggawe gelo Nyikso atiku loro Aku wong...
Ojo Nesu Nesu – Happy Asmara 15

Ojo Nesu Nesu – Happy Asmara

4.34 MB 2,349x dilihat 1 bulan yang lalu
Ojo nesu nesu sayangku Ojo dumeh dumeh cintaku Gawe awak loro cepet tuo Mangkane ojo nggresulo Tak elus elus kene...
NINGGAL TATU – Happy Asmara 16

NINGGAL TATU – Happy Asmara

4.65 MB 2,294x dilihat 3 minggu yang lalu
ning ngopo ra cerito yen kowe wes ra tresno yen kowe malah lungo ninggal tatu ning dodo rasane ati iki koyo keno mowo...
Pas Sayang Sayange – Happy Asmara 17

Pas Sayang Sayange – Happy Asmara

4.90 MB 2,285x dilihat 1 bulan yang lalu
Kowe ninggal aku pas aku sayang sayang e Kowe nggawe tatu jeru ning atiku sing ra iso tak lalekne Jane aku isih tresno...
Dj Hareudang – Happy Asmara 18

Dj Hareudang – Happy Asmara

4.51 MB 2,273x dilihat 2 minggu yang lalu
Di gurun pasir Merana, karena panas hawanya Akupun Merasa aneh Gurun pasir mengapa panas hawanya Coba dengar Dengar...
Ninggal Tatu (Aneka Safari ver.) – Happy Asmara 19

Ninggal Tatu (Aneka Safari ver.) – Happy Asmara

4.21 MB 2,207x dilihat 2 minggu yang lalu
ning ngopo ra cerito yen kowe wes ra tresno yen kowe malah lungo ninggal tatu ning dodo rasane ati iki koyo keno mowo...
Terpuruk Aku Di Dalam Lembah Cinta / Gaun Merah (DJ Remix Full Bass) – Happy Asmara 20
Saat gerimis datang membasahi gaun merahku Yang engkau berikan untukku Kini gaun merah ini hanya menjadi saksi bisu...
Ngangen [Versi Jaranan] – Anggun Pramudita 21

Ngangen [Versi Jaranan] – Anggun Pramudita

5.63 MB 1,951x dilihat 1 bulan yang lalu
nong sepine angin wengi isun rasakno kangen iki kangen hang keliwat jeru nong awak riko, nong awak riko nong sepine...
Pasukan Anti Prei – NDX A.K.A 22

Pasukan Anti Prei – NDX A.K.A

4.18 MB 1,888x dilihat 2 minggu yang lalu
pasukan anti prei budal nggolek rejeki kerjo wani rekoso ben uripku sesok mulyo ra peduli omongan tanggunganku bulanan...
Tresnomu Amergo Opo (DSA RECORD ver.) – Happy Asmara 23

Tresnomu Amergo Opo (DSA RECORD ver.) – Happy Asmara

4.50 MB 1,809x dilihat 1 bulan yang lalu
Sayang nyedak'o mrene Lungguh ono sandingku Ngancani wengiku Sing nandang bingung Sayang aku takon jawabpen khanti...
Tak Mungkin Kembali – Dory Harsa 24

Tak Mungkin Kembali – Dory Harsa

5.25 MB 1,767x dilihat 2 minggu yang lalu
Tak pernah sedikitpun terbayangkan Ku harus kehilanganmu Kehilangan senyum indah di bibirmu Hangantnya pelukmu, saat...
Ninggal Tatu – Nella Kharisma 25

Ninggal Tatu – Nella Kharisma

4.76 MB 1,744x dilihat 2 minggu yang lalu
roso rasaning kangenku mung sliramu memanik ing atiku prasetiaku tresno temuko patiku cintaku hanyalah untukmu roso...
  • Download Lagu
  • Download MP3
  • Download Lagu Gratis
  • PlanetLagu
  • Download Lagu MP3
  • Download Lagu dari YouTube
  • Download Youtube MP3
  • Download Lagu 123
  • Download Lagu Terbaru
  • Free Download Lagu
  • Download Lagu MP3 Full
  • Lengkap
  • Cepat
  • Mudah
  • Tanpa Registrasi